За участниците в конкурса „Перо от пеликан”

| 0 comments

Бих искала още веднъж да благодаря на всички, които ни подкрепиха и изпратиха своите творби!

На 31. 08. 2012 г. в 24:00 часа конкурсът беше „затворен”. Всички получени есета и разкази по темата са предадени на журито. То ще има възможност да им се наслади и номинира в дните до 7. 09. 2012 г. Имената на победителите ще бъдат публикувани в блога www.perootpelikan.net/wordpress след тази дата.

В периода от 1.09 до 06. 09. 2012 г., 24:00 часа читателите ще имат възможност, ако все още не са го направили, да изразят своите предпочитания за творба – фаворит чрез харесване на Фейсбук страницата на „Перо от пеликан”

Тук можете да прочетете още веднъж за начина и условията на гласуване.

Вашето мнение е ценно за всички – както за нас, като организатори, така и за участниците. Можете да оставяте коментари в сайта, под любимия Ви текст или във Фейсбук страницата, но за Наградата на читателите ще бъдат преброявани само харесванията в страницата на „Перо от пеликан”.

 

Ето отговорите на някои въпроси, които могат да възникнат:

Не мога да открия есето, което изпратих, къде е публикувано?

Всички есета са публикувани в блога www.perootpelikan.net/wordpress, в меню Есета от конкурса. Структурата на блога позволява видимост на първата страница на до 10 публикации. За да откриете Вашето есе, трябва да пуснете скрола на страницата до долу и да натиснете стрелката, до която пише Older posts (намира се най-отдолу, в дясно на страницата).

Има и по-бърз начин – изпишете Вашето име/името на автора в Търсачката и ще бъдете препратени директно към публикацията на есето/разказа.

Не го виждам на Фейсбук страницата?

Таймлайн на Фейсбук показва на стената само скорошните публикации. Отново трябва да изчакате, за да се зареди автоматично страницата или да натиснете „По-стари публикации”/”По-рано през 2012” (може да се наложи на няколко пъти) – досадно е, но всеки, който има профил, вече е открил тази „екстра” на Таймлайна…

Изпратих творбата си, но не е публикувана?

Моля, в този случай, обадете се на 0884 205 267 – възможно е да е станала техническа или администраторска грешка, ще реагираме веднага.

За всички допълнителни въпроси, остава открит и-мейлът info@perootpelikan.net.

Желая успех на всички!

Зорница

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*


  • Facebook
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • YouTube