Условия за ползване

С посещението си в www.perootpelikan.net/wordpress  вие приемате условията и правилата за ползването му. В случай, че не сте съгласни с тях, молим да прекратите веднага посещението си в този блог.

Съдържание:

Всички текстове и снимки принадлежат на авторите на този блог (Ирина Папанчева и Зорница Москова), освен ако изрично не е указано друго.

Текстовете от романа «Перо от пеликан» са собственост на Ирина Папанчева и са защитени от Закона за авторско право и сродните му права.

Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Разпространяването, копирането или запаметяването на съдържанието на страниците или части от тях се забранява без разрешение от страна на авторите на този блог, освен в случаите, когато е цитиран източникът на информацията и собственикът на авторските права.

Кратки правила при ползване на блога:

При ползването на блога вие се съгласявате:

- да изписвате вашите съобщения и коментари на български език, с крилица;

- да не публикувате съобщения с обидно, расистко, незаконно или некоректно съдържание;

- да публикувате съобщения или материали, на които притежавате авторските права или след разрешение от собствениците на правата за публикация на техни материали.

В www.perootpelikan.net/wordpress  ще бъдат публикувани само материали, върху които собствениците на блога имат авторски права. При публикация на материали от други източници ще се цитира източника на съответния материал.

Ползването на материалите в този блог е предназначено изцяло за ваша лична наслада. Копирането и предлагането на материали  от блога, частично или изцяло, с търговска цел е забранено, освен в случаите, когато е допълнително уговорено с авторите на блога.

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*


  • Facebook
  • NetworkedBlogs
  • Twitter
  • YouTube